Moringa BIO 180 tablet

Kód: 612
259 Kč
Skladem

Moringa olejodárná je stromovitá rostlina původem z Indie, odkud se rozšířila i do jiných částí světa. Listy moringy jsou na indickém subkontinentu důležitou potravinou ceněnou pro vysoký obsah výživných látek - vitamínů, minerálů, fytonutrientů, vlákniny a dalších. Obsahují esenciální aminokyseliny nezbytné pro lidské tělo a jsou jedním z nejvýznamnějších přírodních zdrojů antioxidantů.

Prášek z listů moringy je díky tomu považován za jeden z nejlepších přírodních multivitamínů a je oblíbený u lidí s vyššími nároky na výživu jako jsou např.sportovci, senioři a lidé vystavení stresu.

Obsahuje: minerály Ca, Cu, Fe, K, Mg, Na, P, Zn, vitamíny B1, B2, B6 a B12, vitamín C, vitamín E, mastné kyseliny omega-3 a omega-6.

Složení: 100% listy moringy olejodárné (Moringa oleifera) v prášku v BIO a  RAW kvalitě. Doplněk stravy.

CZ-BIO-002

Doporučené dávkování:  3-5 kapslí 3x denně. Množství účinné látky v 1 kapsli: 0,366g. Celková hmotnost: 65,9g.

Skladujte v suchu. Země původu: Indie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moringa olejodárná (Moringa oleifera) je v našich končinách  poměrně málo známá rostlina. Naopak na západ od nás se jedná o velkou hvězdu v říši superpotravin. Díky nezvykle bohatému obsahu živin prý její konzumace dokáže nahradit běžné multivitamínové tablety i minerální přípravky.

Moringa přirozeně roste v Indii na úpatí Himálají, díky její popularitě se pěstování tohoto stromu rozšířilo i na jiné části Asie a do Afriky. Jedná se o nenáročnou rostlinu, která snáší i extrémně náročné podmínky – a právě díky nim ukládá maximum dostupných živin do svého těla.

Moringa má všestranné využití. Místní obyvatelé ji dokáží zužitkovat od kořínků až po listy. A právě listy jsou díky obsahu dlouhé řady živin zajímavé i pro zbytek světa. Jejich životadárnou sílu tak můžete vyzkoušet i vy pokud si objednáte prášek z listů v podobě moringa tablet. Jejích užívání je snadné - moringa kapsle zapijete dostatečným množstvím tekutin a své tělo rázem zásobíte řadou důležitých látek.

Co všechno nám může moringa nabídnout?

Obsah pro zdraví hodnotných látek je opravdu nezvykle bohatý:

Obsahuje vitamíny (vitamíny skupiny B, vitamín C, E, A), minerály (vápník, měď, železo, draslík, hořčík, sodík, fosfor, zinek), vlákninu, aminokyseliny včetně esenciálních, bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, fytoživiny, a další látky. A je významným zdrojem antioxidantů, kterých obsahuje dokonce 46.

Není proto divu, že indická léčebná nauka ájurvéda využívá moringu po tisíce let, a to k léčení několika desítek druhů zdravotních potíží.

Moringa je adaptogen, takže že zvyšuje celkovou odolnost našeho organismu proti stresu, povzbuzuje a posiluje náš organismus. Patří k maximálně výživným rostlinám. Je bohatá na antioxidanty - posiluje naši imunitu. Působí protizánětlivě, snižuje hladinu cukru v krvi i cholesterol. A má příznivý vliv na celou řadu dalších tělesných funkcí.

Jedná se o všestranný doplněk stravy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.