Reishi BIO 180 kapsúl

Kód: 3026
€13,42
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO reishi prášok Zdravý deň® sa už niekoľko tisícročí používa v systéme čínskej medicíny.

Odporúčané dávkovanie : 2 kapsule 2x denne najlepšie na lačno. Pre lepšiu vstrebateľnosť zároveň užívajte aj vitamín C.

Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 400mg prášku reishi. Množstvo účinnej látky reishi na dennú dávku 1,6g.
Celková hmotnosť: 72g

Zloženie : 100% prášok z huby: Leskokôrka lesklá*- Reishi (Ganoderma lucidum)* z ekologického poľnohospodárstva

Výživové údaje na 100g:   energetická hodnota 1425kJ/339kcal, tuky 4,8g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2g, sacharidy 17,8g z toho cukry 0,6g, vláknina 24,1g, bielkoviny 44,3g, soľ 0,2g.

Distribútor: Aspen team sro, Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Skladujte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace matky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Krajina pôvodu: Čína. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
FB Avatar autora | 27.3.2024
Na jedničku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.