Reishi BIO prášok 100g
Kód: 3029Podrobný popis
BIO reishi prášok Zdravý deň® sa už niekoľko tisícročí používa v systéme čínskej medicíny.
Použitie : 2g (1 čajovú lyžičku) rozmiešajte vo vode a vypite najlepšie na lačno. Pre lepšiu vstrebateľnosť zároveň užívajte aj vitamín C. Odporúčané dávkovanie: 2g denne (1 čajová lyžička).
Zloženie : 100% prášok z huby: Leskokôrka lesklá * - Reishi (Ganoderma lucidum) * z ekologického poľnohospodárstva
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1425kJ/339kcal, tuky 4,8g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2g, sacharidy 17,8g z toho cukry 0,6g, vláknina 24,1g, bielkoviny 44,3g, soľ 0,2g.
Distribútor: Aspen team sro, Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Skladujte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace matky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Krajina pôvodu: Čína. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.