Reishi BIO prášek 100g

3029
Neohodnoceno

  • Skladem
240 Kč
Kategorie: "Medicinální a léčivé" houby
 

BIO reishi prášek Zdravý den® se již  po několik tisíciletí používá v systému čínské  medicíny.

Použití:  2g (1 čajovou lžičku) rozmíchejte ve vodě a vypijte nejlépe na lačno. Pro lepší vstřebatelnost  zároveň užívejte i vitamín C. Doporučené dávkování: 2g denně ( 1 čajová lžička).

Složení: 100% prášek z houby: Lesklokorka lesklá*- Reishi (Ganoderma lucidum) * z ekologického zemědělství

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1425kJ/339kcal, tuky 4,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,2g, sacharidy 17,8g z toho cukry 0,6g, vláknina 24,1g, bílkoviny 44,3g, sůl 0,2g.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Země původu: Čína. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla.

 

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.