Shiitake BIO 180 kapslí

3035
Neohodnoceno

  • Skladem
339 Kč
Kategorie: "Medicinální a léčivé" houby
 

BIO shiitake prášek Zdravý den®  je  vhodný k dochucení masa, polévek, omáček či do salátů. O Shiitake se říká, že je „královnou mezi houbami“ či „elixír života“, k čemuž ji předurčuje její složení. Neobsahuje lepek. Je  vhodný pro vegetariány i vegany.

Doporučené dávkování: 2 kapsle 2x denně nejlépe na lačno. Pro lepší vstřebatelnost  zároveň užívejte i vitamín C.

Množství účinné látky v 1 kapsli: 233mg prášku shiitake. Množství účinné látky shiitake  na denní dávku 0,93g.
Celková hmotnost: 41,9g

Složení: 100% prášek z houby: Houževnatec jedlý* - Shiitake (Lentinula edodes)
* z ekologického zemědělství.  

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1222kJ/292kcal, tuky 2,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 55g z toho cukry 1g, vláknina 12,5g, bílkoviny 13g, sůl 0,04g.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Země původu: Čína. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla.

 

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.