Mošt Jablko bio s rakytníkem 0,5 l

Kód: 2963
Neohodnoceno
Značka: Koldokol
70 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jablka použitá pro tento mošt pochází z malých ekologických sadů. Koupí tohoto moštu podporujete místní ekologické sadaře z Bílých Karpat.

 

Mošt jablečný BIO s rakytníkovou šťávou, pasterovaný, nefiltrovaný. Sedlina je znakem 100% nefiltrované šťávy.

 

Složení: 95% jablečný mošt BIO, 5% rakytníková šťáva BIO. 

 

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 156 kJ (37,3 kcal); Tuky: < 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: <10,7 g; Sacharidy: 11,7 g z toho cukry 1,1 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení