📦Moc se omlouváme, ale z důvodu velkého množství objednávek, může být expedice opožděná. 📦 Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Kokosová voda v prášku BIO 100g

Kód: 10651
119 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bio kokosová voda Zdravý den® se vyrábí z čerstvé kokosové vody z mladého kokosu. Má osvěžující a sladkou chuť. Voda je dehydratována a stává se z ní prášek. Má osvěžující a sladkou chuť.

CZ-BIO-002

Složení: kokosová voda (90%)*, tapioka maltodextrin (10%)*. *z ekologického zemědělství

Použití: přidejte do vody několik lžic prášku kokosové vody, dobře rozmíchejte a vychutnejte si ji samotnou nebo ji přidejte do smoothies a džusu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1590kJ/380kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 93g z toho cukry 14g, bílkoviny 0g, sůl 0,1g.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Původ: Vietnam.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.