Kokosové mléko BIO 400ml

486
1 hodnocení

  • Skladem
62 Kč
Kategorie: Kokosové mléko BIO
 

BIO kokosové mléko zdravýden® je vyrobené tradičním způsobem lisováním na drobno nakrájené kokosové dužiny z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů. Má intenzivní kokosovou chuť a vůni a krémovou konzistenci.

Je vhodné pro vegetariány a vegany a osoby citlivé na laktózu. Neobsahuje GMO.  Je bez přidaného cukru a bez konzervačních látek a látek zvýrazňující chuť a barvu.

CZ-BIO-002

Složení: extrakt z dužiny kokosových ořechů (50%) z ekologického zemědělství, pitná voda (50%).  Pasterizováno.

Použití: vhodné do asijských pokrmů, kari, polévek, dezertů, pudinků, koktejlů a jako náhrada do jídel, kde je vyžadováno mléko.

Výživové údaje na 100ml: Energetická hodnota: 726kJ/173kcal, Tuky: 17g z toho nasycené mastné kyseliny 15g, Sacharidy: 2,6g z toho cukry: 1,7g, Bílkoviny: 1,1g, Sůl: 0,04g.

Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. Během skladování může dojít k oddělení pevné a kapalné složky. V takovém případě stačí obsah po otevření promíchat nebo krátce ohřát ve vlažné vodní lázni.

Země původu: Sri Lanka.

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.