Kokosový olej BIO 4000ml bez vůně
Kód: 471Detailní popis produktu
Bio kokosový olej Zdravý den je vyrobený z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů. Jedná se o čistou formu kokosového oleje vyrobeného z čerstvé kokosové dužiny lisováním za studena při nízké teplotě. Bio kokosový olej má bílou barvu, skvělou chuť a je bez vůně. Obsahuje přes 45% kyseliny laurové.
CZ-BIO-002
Složení a způsob výroby: 100% panenský kokosový olej v BIO kvalitě lisovaný za studena z čerstvé kokosové dužiny, bez vůně.
Návod k použití: vhodný na smažení, pečení a vaření nebo do salátů. Kromě jídla lze použít i k dalším účelům.
Výživové údaje na 100ml: Energie 3738 kJ/ 893kcal, Tuky 99,8g z toho nasycené mastné kyseliny 71,5g, Sacharidy 0g, Bílkoviny 0g, Vláknina 0g.
Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a chladu mimo dosah přímého slunečního světla. Jedlý rostlinný olej jednodruhový. Kokosový olej je bez přísad, barviv a konzervantů a je nerafinovaný. Tuhne při teplotě kolem 25°C. Doporučená nejvyšší teplota 185°C.
Země původu: Sri Lanka. Vyrobeno v EU.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.