Kokosový olej BIO 950ml bez vůně

462
2 hodnocení

  • Skladem
240 Kč
Kategorie: Kokosový olej BIO
 

Bio kokosový olej Zdravý den je vyrobený z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů. Jedná se o čistou formu kokosového oleje vyrobeného z čerstvé kokosové dužiny lisováním za studena při nízké teplotě. Bio kokosový olej má bílou barvu, skvělou chuť a je bez vůně. Obsahuje přes 45% kyseliny laurové.

CZ-BIO-002

Složení a způsob výroby: 100% panenský kokosový olej v BIO  kvalitě lisovaný za studena z čerstvé kokosové dužiny.

Návod k použití: vhodný na smažení, pečení a vaření nebo do salátů. Kromě jídla lze použít i k dalším účelům.

Průměrné nutriční hodnoty (100g): Energie 3650 kJ/ 872kcal, Tuky 96g  z toho nasycené mastné kyseliny  86g, Sacharidy 1,8g, z toho cukry 0g,  Bílkoviny 0,4g,Sůl0g.

Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a chladu mimo dosah přímého slunečního světla. Jedlý rostlinný olej jednodruhový. Kokosový olej je bez přísad, barviv a konzervantů a je nerafinovaný. Tuhne při teplotě kolem 25°C. Doporučená nejvyšší teplota 185°C. Země původu: Sri Lanka.

Minimální trvanlivost do 28.09.2019

 

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.