Snídaňová směs 1 BIO, kurkuma a dýně 300g

2031
1 hodnocení

  • Skladem
148 Kč
Kategorie: Kurkuma BIO
 

BIO snídaňová směs Zdravý den® s kurkumou a dýňovými semínky je chuťově vyvážená směs cereálií a semen. Je vhodná na přípravu zdravé snídaně, do jogurtů, smoothie nebo kaší, kde zlepší chuť a zvýší jejich nutriční hodnotu. Směs je možné dochutit ovocem, datli, fíky nebo oříšky.

Je vhodná pro aktivní start do nového dne nebo jako osvěžující občerstvení během dne. Je vhodná pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.

CZ-BIO-002

Použití: 4 polévkové lžíce (cca 60g) směsi rozmíchejte v rostlinném nebo běžném mléce anebo ve vodě a nechte přibližně 2 min. odstát. Směs můžete také přidat do jogurtů, smoothie, kaše apod. Můžete ji dochutit ovocem, datli, fíky nebo oříšky.

Složení: pohanková krupice* , lněné semínko*,yacon prášek*,  pohankové semínko celé*, dýňové semínko* (4,9%), skořice mletá*, kurkuma mletá* (1%) *z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1670kJ/398kcal, tuky 13g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g, sacharidy 50g z toho cukry 6,6g, vláknina 10g, bílkoviny 14g, sůl 0,06g.

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.