Mladá pšenice BIO 180 tablet
Kód: 291Detailní popis produktu
BIO mladá pšenice Zdravý den® v kapslích. Mladé rostlinky pšenice se sklízí v okamžiku, kdy dosáhnou výšky přibližně 15cm. Sklizená stébla pšenice se suší při nízkých teplotách a následně rozemelou na prášek. Mladá pšenice je vhodná pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.
CZ-BIO-002
Složení: 100% mladá pšenice v prášku z ekologického zemědělství. Kapsle: 100% celulóza. Vhodné pro vegetariány i vegany.
Doporučené dávkování: 6-12 kapslí denně. Množství účinné látky v 1 kapsli: 467mg prášku mladé pšenice. Množství účinné látky mladé pšenice na denní dávku 2,8-5,6g. Celková hmotnost: 84g.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1120kJ/268kcal, tuky 1,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 28g z toho cukry 9,3g, vláknina 40g, bílkoviny 15g, sůl 0,05g.
Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Spojené státy americké.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.