Agar prášek BIO 30g

Kód: 3311
Neohodnoceno
Značka: Zdravý den
109 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO agar  Zdravý den® prášek je  výbornou alternativou želatiny. Přírodní želatinový prášek  agar (také agar agar) se vyrábí z mořské řasy, která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží.  Agar je bez chuti a bez zápachu.  Vhodný pro vegetariány i vegany.

Použití: rostlinná náhrada želatiny pro dorty, poháry, aspiky, džem. Prášek rozpusťte ve studené vodě a pak přiveďte k varu po dobu  1-2 minuty. Směs pak nechte vychladit.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 757kJ/181kcal, tuky 0,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 0g z toho cukry 0g, vláknina 89g, bílkoviny 0,1g, sůl 2g.

Složení: prášek agar agar z mořské řasy gelidium (Gelidium) z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy mořských korýšů.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Francie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mořské řasy BIO
Hmotnost: 0.03 kg

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.