Nori BIO vločky 100g

Kód: 3317
Neohodnoceno
Značka: Zdravý den
299 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO nori Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Porphyra sp.), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží.  Nori je  červená řasa  s černo-fialovým melírem. Mořská zelenina má jemnou strukturu a jemnou chuť. Sklízí se ručně. Používá se na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů. Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli. Vhodná pro vegetariány i vegany.

Použití: vhodná na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů.  Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1060kJ/225kcal, tuky 1,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, sacharidy 10g z toho cukry 0,5g, vláknina 36g, bílkoviny 36g, sůl 5g.

Složení: vločky 5-10mm z mořské řasy nori (Porphyra sp.) z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy mořských korýšů.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Francie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mořské řasy BIO
Hmotnost: 0.1 kg

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.