Wakame BIO vločky 100g

Kód: 3320
1 hodnocení
Značka: Zdravý den
269 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO wakame  Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Undaria pinnatifida), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží.  Tato mořská zelenina má velmi jemnou strukturu a sladkou a mírně jódovou příchuť.  Sklízí se ručně. Používá se na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů. Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli. Vhodná pro vegetariány i vegany.

Použití: vhodná na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů.  Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 771kJ/184kcal, tuky 2,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,g, sacharidy 5,7g z toho cukry 0,5g, vláknina 41g, bílkoviny 14g, sůl 13g.

Složení: vločky 5-20mm z mořské řasy wakame (Undaria pinnatifida) z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy mořských korýšů

Doplňkové parametry

Kategorie: Mořské řasy BIO
Hmotnost: 0.1 kg

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.