Kokosové máslo BIO 200g

Kód: 474
1 hodnocení
Značka: Zdravý den
119 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO a RAW kokosové máslo zdravýden® se vyrábí rozemíláním suché dužiny čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů. Dužina se mele tak dlouho, dokud hmota nezíská hladkou krémovou konzistenci. Kokosové máslo je směsí kokosové dužiny a oleje. Má příjemnou kokosovou vůni a chuť.

Použití: kokosové máslo lze v mnoha případech použít jako náhradu běžného másla, např.: na chléb, krekry nebo do pomazánek. Je vynikající na vaření a pečení jako krém nebo součást polevy na dorty a dezerty. Přidáním teplé vody můžeme z másla vyrobit kokosové mléko nebo smetanu.

CZ-BIO-002

Složení: 100% kokosové máslo z ekologického zemědělství.

Kokosové máslo se během skladování může rozdělit do dvou složek. V takovém případě stačí obsah krátce ohřát ve vlažné vodní lázni a promíchat. Kokosové máslo tuhne při teplotě kolem 25°C. Skladujte v suchu a chladu mimo dosah přímého slunečního světla.

Země původu: Sri Lanka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení