Erythritol BIO moučka 300g

Kód: 5346
Neohodnoceno
Značka: Zdravý den
149 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Erythritol BIO moučka Zdravý den® je nízkokalorické sladidlo s nulovým glykemickým indexem (GI 0). V přírodě se erythritol nachází v malém množství zejména v ovoci a zelenině. Jedná se o alkoholový cukr, který se vyrábí přirozenou fermentací glukózy. V těle se neštěpí a rychle se absorbuje v tenkém střevě.

Je vhodný jako náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel. Dosahuje přibližně 70% sladkosti běžného cukru.

CZ-BIO-002

Použití: vhodný do kávy, čaje, na vaření i pečení a všude tam, kde se používá běžný cukr.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 4kJ/0,96kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 99,5g z toho cukry 0g, bílkoviny 0,15g, sůl 0g.

Složení: 100% erythritol* (moučka). *produkt ekologického zemědělství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.