Kelp BIO prášok 100g
Kód: 885Podrobný popis
BIO kelp Zdravý deň® v prášku je morskou riasou (Ascophyllum nodosum) patriacou medzi chaluhy, ktoré vyrástli v čistom prostredí kanadského pobrežia.
Použitie : vhodný na varenie, do polievok, omáčok, na dochutenie šalátov, smoothie a iných pokrmov. Možno použiť aj ako náhradu soli.
Dávkovanie : 1/4 čajovej lyžičky (tj 0,5 g) denne.
Zloženie : 100% prášok z možskej riasy kelp (Ascophyllum nodosum) z ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1268kJ/303kcal, tuky 3,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 1g, sacharidy 63g z toho cukry 1,2g, vláknina 8,4g, bielkoviny 4,9g, soľ 0,01g, jód (4333 denná referenčná hodnota príjmu minerálov (u dospelej osoby).
Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Krajina pôvodu: Kanada. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá.
Výživový doplnok. EAN 8594172692436
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.