Kokosový olej BIO 450ml
Kód: 456Podrobný popis
Organický kokosový olej Zdravý den sa vyrába z čerstvých ekologicky pestovaných kokosových orechov. Je to čistá forma kokosového oleja vyrobená z čerstvej kokosovej dužiny lisovaním za studena pri nízkej teplote. Organický kokosový olej má bielu farbu, skvelú chuť a jemnú kokosovú vôňu. Obsahuje viac ako 45 % kyseliny laurovej.
CZ-BIO-002
Zloženie a spôsob výroby: 100% panenský kokosový olej v BIO kvalite lisovaný za studena z čerstvej kokosovej dužiny.
Návod na použitie: vhodné na vyprážanie, pečenie a varenie alebo do šalátov. Okrem potravín sa dá použiť aj na iné účely.
Výživové údaje na 100 ml: Energia 3682 kJ/ 879 kcal, tuky 99,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 94,2 g, sacharidy 0,6 g, bielkoviny 0,2 g, vláknina 0 g.
Skladujte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla. Jedlé rastlinné oleje jednotlivých druhov. Kokosový olej neobsahuje prídavné látky, farbivá a konzervačné látky a je nerafinovaný. Tuhne pri teplote približne 25 °C. Odporúčaná maximálna teplota 185 °C.
Krajina pôvodu. Vyrobený v EÚ.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.