Neera detox kúra trojdňová
Kód: 702Podrobný popis
Neera stimuluje prečisťovací proces nášho tela a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahradením pevnej potravy čistým, prírodným a výživným nápojom. Počas kúry môžu naše zažívacie a vylučovacie orgány odpočívať a zamerať sa na vnútorné prečisťovanie.
Telo tak získava príležitosť zbaviť sa nahromadených toxických látok a rozložiť poškodené, odumreté a nepotrebné bunky, ako sú nadbytočné tukové zásoby.
Po skončení:
Neera Detox kúry odporúčame začať užívať prášok NOPAL BIO z kaktusových fíg, ktorý vyživuje telo minerálmi a vitamínmi a zároveň pomáha metabolizmu spracovávať tuky a cukry. Váš organizmus tak bude schopný udržať po kúre kilá dole a zároveň bude vyživený.
Neera zloženie: je starostlivo vyvážená zmes najčistejšej miazgy juhoázijskej palmy arenga a najkvalitnejšieho kanadského javorového sirupu stupňa C+. Javorový sirup dodáva počas kúry energiu vo forme ľahko stráviteľných cukrov a palmový sirup zaisťuje bohatý prísun minerálov.
Neera na trojdňovú kúru: 0,5l Neera prírodný stromový sirup, kajenské korenie BIO a leták s podrobným popisom kúry.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.