Hrášok BIO - semená na klíčenie 200g

Kód: 240
€2,73
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Organické semená hrachu na celoročné klíčenie. Sú to čerstvé a kvalitné strukoviny vhodné na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych jedál. Majú sladkú chuť mladého hrášku.

Zloženie: organické semená hrachu(Pisum Sativum).

Odporúčané použitie: Na zdobenie pečiva, polievok, zeleninových alebo cestovinových šalátov. Jedzte ich radšej surové, aby sa zachovali všetky živiny.

Pokyny na prípravu:
Čas namáčania: 8-12 hodín
Čas klíčenia: 3-4 dni
Ideálna teplota: približne 20 °C
Opláchnite vodou: 2-3 krát denne
Veľkosť úrody: 1-3 cm

Pred konzumáciou opláchnite vodou. Klíčky môžete skladovať 1-2 týždne v chladničke pri teplote do 12 °C.

Krajina pôvodu: Taliansko

Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Semienka na klíčenie BIO (microgreens)
Složení: Semena hrachu setého (Pisum Sativum)
5
5x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
ŠW Avatar autora | 13.11.2023
Dobrý nákup, bezpečně zabaleno. Doporučuji.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.