Sirup Levanduľa 0,5 l

Kód: 0010330
€4,75
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento sirup je vyrobený z kvalitného trstinového cukru, citrónovej šťavy a výluhu z kvetov a listov levandule , ktorá podporuje relaxáciu a duševnú pohodu , dokáže napomáhať dobrému spánku aj priaznivo ovplyvňovať trávenie .

Sirup z bylín a trstinového cukru, bez farbív a konzervačných látok, nefiltrovaný, pasterizovaný.

Zloženie:   trstinový cukor, vodný výluh z levandule lekárskej (Lavandula angustifolia) 38%, bio citrónová šťava.

Výrobca: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Nutričné hodnoty v 100 g produktu: Energetická hodnota: 903 kJ (216 kcal); Tuky: < 0,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 56 gz toho cukry 55 g; Bielkoviny: < 0,3 g; Soľ: < 0,1 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.