GRIZLY Jáhlové vločky jemné instantní 1000 g
Kód: 5244Detailní popis produktu
Vlastnosti a výhody: Jáhlové vločky vznikají lisováním oloupaných zrn prosa. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitamíny především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Konzumace jahelných vloček má vliv na správné fungování nervové soustavy, oběhového systému a ovlivňuje také zdraví kostí a zubů.
Použití: Jáhlové vločky jsou velmi chutné a můžete s nimi vykouzlit mnoho zdravých pokrmů. K snídani doporučujeme sladké jahelné kaše s ovocem a ořechy nebo slanou kaši s mrkví, celerem a cherry rajčátky. Můžete je lehce povařit ve vodě, v mléce nebo jejich kombinaci asi 5 minut, dokud nevznikne jemná kaše. Skvěle poslouží také jako příloha provoněná bylinkami či přísada do polévky. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou.
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky.
- Složení: Vločky jáhlové instantní 100 %.
- Země původu: Ukrajina, Polsko, Česká republika.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Může obsahovat stopy lepku.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1540 kJ / 369 kcal |
Tuky: | 4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1 g |
Sacharidy: | 69 g |
z toho cukry: | 4 g |
Bílkoviny: | 11 g |
Sůl: | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.