Tulsi BIO 180 kapslí

Kód: 3215
Neohodnoceno
Značka: Zdravý den
259 Kč
Skladem


Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO a RAW tulsi prášek Zdravý den® v kapslích je je známá ájurvédská bylina s výraznou aromatickou a lahodnou chutí.  Bazalka posvátná (Ocimum sanctum), známá jako „Tulsi“  se již po několik tisíciletí  používá v systému Ajurvédské medicíny.

Podporuje imunitní systém, normální funkce dýchacího systému. Napomáhá vykašlavání. Má antioxidační účinky, podporuje vitalitu, srdce a chrání před stresem. Neobsahuje lepek. Je  vhodný pro vegetariány i vegany.

CZ-BIO-002

Doporučené dávkování: 1 kapsli 3x denně s jídlem. Zapít dostatečným množstvím nápoje. Množství účinné látky v 1 kapsli: 433mg prášku tulsi. Množství účinné látky tulsi na denní dávku 1,3g. Celková hmotnost: 77,9g

Složení: Bazalka posvátná * - Tulsi (Ocimum sanctum), *z ekologického zemědělství. 

Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Země původu: Indie. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zelené potraviny
Hmotnost: 0.2 kg

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.