Agáve sirup BIO RAW 4050ml

Kód: 420
€43,31
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Organický a RAW agávový sirup Zdravý den® sa vyrába zo šťavy z agáve pestovanej na vulkanickej pôde južného Mexika. Šťava sa zahusťuje jemným procesom, ktorý nepresahuje 42 °C, čím vzniká sirup s vlastnosťami podobnými medu, ktorý má nižší glykemický index (GI 20-26) ako cukor alebo med. Agávový sirup je o 25 % sladší ako cukor.

CZ-BIO-002

Použitie: vďaka svojej výraznej sladkej, jemnej chuti sa môže používať na ochutenie kaší, müsli, jogurtov a dezertov. Je vhodný na pečenie a varenie alebo na sladenie bylinkových čajov a iných nápojov.

Zloženie: 100% koncentrovaná šťava z rastliny Agáve z ekologického poľnohospodárstva. Bez konzervačných látok.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 938 kJ/224 kcal, tuky 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 51 g, z toho cukry 50 g, bielkoviny 0 g, soľ 0,04 g.

4050 ml BIO agávového sirupu má hmotnosť 5600 g. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.

Krajina pôvodu.

Dodatočné parametre

Kategória: Agáve BIO
Složení: 100% zahuštěná šťáva z rostliny Agáve z ekologického zemědělství

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.