Červená kapusta BIO - semená na klíčenie 100g
Kód: 8488Podrobný popis
Červená kapusta BIO - semená na klíčenie 100 g sa vyznačujú svojou chrumkavosťou a pikantnou chuťou, sú tiež zdrojom vitamínov a aktivátorom prírodných enzýmov. Pôsobia na podporu činnosti organizmu, trávenia, mozgovej činnosti a tiež posilňujú imunitu.
Zloženie: semená červenej kapusty (Brassica oleracea Capitata) z ekologického poľnohospodárstva.
Použitie: Sú vhodné na konzumáciu v čerstvom stave a tiež na prípravu rôznych jedál, ako sú polievky, nátierky, cestoviny, zeleninové šaláty, zdobenie pečiva atď.
Pokyny na prípravu:
Čas namáčania: 8-12 hodín
Čas klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: 20 °C
Opláchnite vodou: 2-3 krát denne
Veľkosť úrody: 2,5-5 cm
Pred konzumáciou opláchnite vodou. Klíčky môžete v chladničke skladovať 1-2 týždne.
Krajina pôvodu: Taliansko
Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Červené zelí BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena červeného zelí (Brassica oleracea Capitata) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.