Červená kapusta BIO - semená na klíčenie 100g

Kód: 8488
€8,70
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Červená kapusta BIO - semená na klíčenie 100 g sa vyznačujú svojou chrumkavosťou a pikantnou chuťou, sú tiež zdrojom vitamínov a aktivátorom prírodných enzýmov. Pôsobia na podporu činnosti organizmu, trávenia, mozgovej činnosti a tiež posilňujú imunitu.

Zloženie: semená červenej kapusty (Brassica oleracea Capitata) z ekologického poľnohospodárstva.

Použitie: Sú vhodné na konzumáciu v čerstvom stave a tiež na prípravu rôznych jedál, ako sú polievky, nátierky, cestoviny, zeleninové šaláty, zdobenie pečiva atď.

Pokyny na prípravu:

Čas namáčania: 8-12 hodín
Čas klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: 20 °C
Opláchnite vodou: 2-3 krát denne
Veľkosť úrody: 2,5-5 cm

Pred konzumáciou opláchnite vodou. Klíčky môžete v chladničke skladovať 1-2 týždne.

Krajina pôvodu: Taliansko

Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Červené zelí BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena červeného zelí (Brassica oleracea Capitata)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.