Fínsky Viili kultúra

Kód: 8467
€9,89
Skladem

Všetko potrebné nájdete v súprave Viili

Určite vyskúšajte alpské mlieko v bio kvalite 6648_alnatura-bio-mleko-trvanlive-plnotucne

Detailné informácie

Podrobný popis

Kultúru posielame naživo. Posielame ho raz týždenne v utorok alebo stredu. Ak máte v objednávke ďalšie položky, pošleme vám ich spolu s kultúrou. Ak sa na tovar ponáhľate, odporúčame vám vytvoriť dve objednávky. Vzhľadom na znehodnotenie dopravy nie je možné zaslať tovar na dobierku.

Toto obmedzenie nás veľmi mrzí, ale je to jediný spôsob, ako môžeme zabezpečiť kvalitu výrobku.

Expedícia sa uskutoční v utorok alebo v stredu. Dodávame v termoobale s chladiacou vložkou.

Fínsky mliečny výrobok Viili

♻ Neobmedzené opakovanie a násobenie kultúry ♻

Je dosť možné, že ste o ňom nikdy nepočuli, nieto ešte ochutnali jeho veľmi jemnú chuť, ktorá je sotva kyslá, ale pripomína jogurt. Teraz si môžete zakúpiť štartér na prípravu tohto výrobku a potom donekonečna opakovať jeho výrobu, ktorá prebieha pri izbovej teplote. Nie je to nič zložité a zvládne to aj úplný začiatočník. Chov tejto kultúry sa začína zakúpením vrecka čerstvej dávky a jej použitím na naočkovanie prvého litra až litra mlieka. Pre ďalšiu dávku si vytvoríte vlastnú zálohu.

Základ správneho chovu

Všetko je to naozaj veľmi jednoduché a v podstate stačí vziať časť Vili, dať ju do čistého pohára a zaliať najlepšie plnotučným mliekom. Nechajte zrieť 12-24 hodín pri izbovej teplote. Tento proces opakujte, a ak ho budete takto dodržiavať, získate kultúru, ktorá bude súčasťou vašej kuchyne. Je pravda, že Viili má problém usadiť sa v inom ako klasickom živočíšnom mlieku. To však nevylučuje napríklad experimentovanie so samostatnou časťou kultúry. Reakciu na tento produkt si môžu otestovať aj jedinci, ktorí majú problémy s intoleranciou laktózy. Baktérie premieňajú časť laktózy na odpadové látky, takže Viili môže byť ideálne na konzumáciu.

Záloha nabudúce

Vždy je dobré zálohovať si fľaštičky a na výber je niekoľko možností. Z dávky odoberte malé množstvo a uchovávajte ho v chladničke, prípadne ho môžete zamraziť. Viili sa dá kúpiť aj v sušenej forme, ale na druhej strane budete potrebovať viac času na jej prebudenie a aktivizáciu. Ale aj v tomto prípade získate jedinečný mliečny výrobok plný zdraviu prospešných látok. S mliečnou kultúrou Viili sa rozhodne nebudete nudiť a vždy získate čerstvý a chutný výrobok. Keď túto konzistenciu precedíte cez cedidlo alebo ju dáte do šejkra a premiešate, získate chutný mliečny nápoj.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
JL Avatar autora | 22.4.2024
jsem spokojena splnuje mé čekavání

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

To nejcennější, co každý z nás vlastní, je pevné zdraví. Jestliže nám schází, nic nás nedokáže rozveselit tak, jako uzdravení. Abychom si zdraví uchovali i do vysokého věku, je ovšem zapotřebí mu věnovat náležitou pozornost. To už zjistili mnozí z nás, kteří nakupují potraviny převážně ve specializovaných obchodech (e-shopech) se zdravou výživou.

Pod tímto pojmem lze shrnout velmi široký rozsah zboží – luštěniny, ořechy a semínka, celozrnné obiloviny a těstoviny, sušené ovoce, kompoty, džemy, mouky, másla a krémy, müsli, sirupy, soli, proteiny, superpotraviny, vitamínové doplňky, přírodní sladidla, mořské řasy, koření, limonády, a dokonce i přírodní čisticí prostředky.

Velmi bohatý sortiment produktů zdravé výživy, který se neustále rozrůstá, poskytuje i obchod Naklíčeno. Snaží se většinu zboží nabízet v BIO kvalitě, plodiny pěstované šetrným a přirozeným způsobem, a nabídnout vám to, co neobjevíte v běžném supermarketu.