Bioláda jahoda 230g bio

Kód: 0010940
96 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jahody jsou prázdniny i pikniky na zahradě. A v každé jedné sklenici džemu najdete jahody v celé své kráse. Sladké, jako vzpomínky na léto. Naše jahodová marmeláda bez cukru vám ukáže, jak cestovat v čase!

  • Bez přidaného cukru
  • Produkt ekologického zemědělství
  • Čistá chuť zralých jahod

Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?

Naprosto skvělá bude na teplých palačinkách, přidaná do koláčů nebo namazaná na čerstvém chlebu s máslem. My ji máme ale stejně nejraděj ze sklenice přímo do pusy!

Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Podíl ovocné složky: 98 % 

V každé sklenici: 113 g jahod

Složení: jahody*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 705 kJ (169 kcal), tuky: < 0,5 g z toho nasycené kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 40 g z toho cukry: 38,8 g, bílkoviny: < 0,4 g, sůl: 0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.