Blog o zdravé výživě

5 zdravých potravin z Německa

Zdravá výživa je klíčem k dlouhodobému zdraví a vitalitě. V Německu, zemi bohaté na kulinářské tradi...

Zhubněte s kajenským pepřem

Milovníci pikantních pokrmů jistě přivítají jednu pozitivní informaci. Pálivá jídla pomáhají v ...

Když čokoládu, tak jedině kvalitní

Obchody a obchodní řetězce nám nabízejí celou řadu čokolád a čokoládových polev, ale o kvalitě větši...

Proč konzumovat hořčičné klíčky

Obranyschopnost organismu je důležitá v každém věku a v každém ročním období. Na jaře a na...

Jak se vyrábějí cereálie

Také máte rádi k snídani cereálie? Tak to by vás mohlo zajímat, jak se tato oblíbená, a předevš...

Sušené ovoce má mnoho možností využití

Sušení je jednou z možností, jak si uchovat celou řadu přírodních produktů po celý rok. Je to n...

Klíčky červeného zelí jsou nejen zdravé, ale také krásné

Některé druhy zeleniny jsme si zvykli konzumovat pouze v jedné podobě a připravujeme se tak o d...

Čím je výjimečná naklíčená ředkvička

O tom, že se zelenina nemusí konzumovat pouze ve zralém stavu, vás přesvědčí naklíčená semínka. Bude...

Vitamínů nesmí být ani málo ani moc

Ačkoliv se lidstvo bez vitamínů zřejmě neobešlo nikdy, k jejich objevení došlo v podstatě ...

Znáte chia semínka?

Vypěstovat si vlastní zdroj vitamínů a minerálů je jednodušší, než by se mohlo na první pohled zdát....