Blog o zdravé výživě
Výroba rafinovaného řepného cukru započala v naší zemi přibližně v první polovině 19. století. V té ...
Zvířata mají v porovnání s člověkem jednu podstatnou výhodu – jejich organismus totiž dokáže synteti...
Skořice je u nás tak známé koření, že by bylo asi zbytečné jej představovat a do detailu popisovat. ...
Výroba javorového sirupu je tradiční a překvapivě náročný proces, který proměňuje řídkou javorovou m...
Medicinální houby si u nás úspěšně razí cestu v prodejnách zdravé výživy a putují do zákaznických do...
Kdybyste zavítali do lékárny a požadovali tu lék zvaný Ascorutin, lékárníci vám jej prodají i bez re...
O tucích mohou mezi některými lidmi kolovat zvěsti, že se po nich tloustne, jsou kalorické, a je tře...
Výroba plastických hmot přinesla lidstvu nebývalý technický pokrok, ale i přesto, že je rozumní lidé...
Pamatujete se na film „Jak básníci přicházejí o iluze“? Objevil se v něm Numira Cassa Tombu z Bujumb...
Maca peruánská je přezdívána „Pokladem starých Inků“. Incká civilizace rozhodně nebyla primitivní an...