Proč je čočka zdraví prospěšná, věděli již naši předkové, kteří ji považovali za přirozenou součást ...
Blog o zdravé výživě
Epsomská sůl je minerální sůl, její pozitivní účinky jsou prokázány zejména při koupelích. Na co lze...
Někteří lidé se domnívají, že hubnout, znamená strádat, a že se jedná především o drastický způsob, ...
Fazole bývají zařazovány mezi nejzdravější potraviny světa a jistě to není pojmenování náhodné. Mají...
Výživná surovina – pšenice špalda byla šlechtěna již ve starověku, tato výjimečně odolná a výživná o...
Ořechy a semena obsahují velké množství tuku, který potřebuje nově vznikající rostlinný zárodek – kl...
Sezam se využívá velice často jako ozdoba na chléb a pečivo, jemuž dodává zvláštní příjemnou příchuť...
Na trhu se v poslední době zvýšil zájem o alternativní, zdravější varianty bílé pšeničné mouky....
Rozinky patří mezi sušené ovoce a spolu s jablečnými, hruškovými, meruňkovými a švestkovými „kř...
Rostlinné antioxidanty – quinoa je velmi dobrým zdrojem rostlinných látek, které v lidském orga...
Stránka 1 z 15 - 141 položek celkem