Fermentované koření na pečené kuře 100g
Kód: 0161708Detailní popis produktu
Fermentované koření na pečené kuře – pro šťavnaté a dokonale dochucené maso
Dodejte svému pečenému kuřeti, kachně nebo huse jedinečnou hloubku chuti a přirozenou plnost. Díky fermentaci získává koření intenzivnější aroma, zlepšuje se jeho stravitelnost a zároveň se přirozeně konzervuje bez chemie.
Proč fermentujeme?
? Fermentace zvýrazňuje chuť – během procesu se složité látky štěpí na jednodušší, což zajišťuje lepší vstřebávání chutí do masa.
Přirozená konzervace – koření si dlouho udrží čerstvost a kvalitu bez umělých přísad.
Podpora trávení – fermentované koření usnadňuje trávení těžších masitých pokrmů.
Kam se hodí?
Pečené kuře – stačí maso před pečením důkladně okořenit a získáte šťavnaté a lahodně kořeněné kuře.
Pečená kachna nebo husa – fermentované koření krásně podtrhne chuť tučnějších druhů masa.
Dušené pokrmy – skvělé i pro kuře na paprice, dušená stehna nebo pomalu tažené maso.
Grilované maso – ideální na stehna, křídla i celé grilované kuře.
Proč si ho oblíbíte?
? Plná, vyvážená chuť bez umělých dochucovadel
? Fermentace přirozeně zvýrazňuje chuť masa
? Všestranné využití – pečené, dušené i grilované maso
Co říkají zákazníci?
? „Kuře s tímhle kořením chutná úplně jinak, plnější a šťavnatější.“ – Jana K.
? „Výborné na pečenou kachnu, krásně podtrhne chuť masa.“ – Petr L.
? „Dala jsem to na kuřecí stehna do trouby a byla dokonale dochucená.“ – Lenka S.
Vyzkoušejte fermentované koření na pečené kuře a objevte nový rozměr chutí!
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1151 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 273 | kcal |
Tuky celkové | 2,3 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 | g |
Sacharidy využitelné | 45,3 | g |
z toho cukry celkové | 22,5 | g |
Bílkoviny celkové | 9,3 | g |
Sůl | 11,8 | g |
Recepty:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.