Kurkuma latte BIO 75g

2025
1 hodnocení

  • Skladem
94 Kč
Kategorie: Kurkuma BIO
 

BIO kurkuma latte Zdravý den® je směsí koření ve formě prášku pro přípravu povzbuzujícího lahodného nápoje. Složení směsi je inspirováno ajurvédskou medicínou. Kromě kurkumy obsahuje i další koření včetně černého pepře, skořice a zázvoru. Připravený nápoj dokáže přirozeně povzbudit a prohřát lidský organismus a je tak vhodný pro ranní vstávání, zpříjemnění dne nebo pro chladnější období dlouhých zimních večerů. I když je nápoj přirozeně povzbuzující, neobsahuje kávu ani kofein. Je vhodný pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.

CZ-BIO-002

Použití: 1 čajovou lžičku (cca 2g) prášku rozmíchejte ve 250ml horkého rostlinného nebo běžného mléka nebo v horké vodě. Oslaďte dle chuti.

Složení: kurkuma mletá*, skořice mletá*, pepř černý mletý*, zázvorový prášek*, *z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1418kJ/339kcal, tuky 8,4g z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, sacharidy 57g z toho cukry 11g, vlákninsa 24g, bílkoviny 7,8g, sůl 0,1g.

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.