Pískavice BIO - semena na klíčení 200g

Kód: 142
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pískavice Bio – semena na klíčení 200g jsou charakteristické kořeněnou chutí a zdrojem bohatým na vitamíny, enzymy, minerální látky, stopové prvky a aminokyseliny. Pozitivně působí na snížení cholesterolu v krvi, na trávení a podobně.

Složení: Semena pískavice řecké seno BIO (Trigonella foenum-graecum)

Použití: Vhodné ke konzumaci v čerstvém stavu a na přípravu pokrmů jako zeleninové saláty, těstoviny, polévky, zeleninové šťávy, na zdobení pečiva atd.

 

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm

Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.

Země původu: Itálie

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.  

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pískavice BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO (Trigonella foenum-graecum)
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LS Avatar autora | 8.4.2024
Jsem spokojená s rychlostí dodání. děkuji

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.