Cizrna BIO semena na klíčení 200g

Kód: 222
2 hodnocení
Značka: Zdravý den
69 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO semena jetele Zdravý den® určená k celoročnímu klíčení. Jsou čerstvou a kvalitní luštěninou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemnou hráškovou chuť.

Složení: Semena cizrny beraní (Cizer arietinum) z ekologického zemědělství.

Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-5 cm

Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.

 

 

Použití: Vhodné do polévek, salátů, těstovin, na zdobení pečiva, při přípravě zeleninové šťávy a nejlepší je konzumace v čerstvém stavu.

 

 

Návod k přípravě:

 

Doba namáčení: 8-12 hodin

Doba klíčení: 4-6 dní

Ideální teplota: cca 20°C

Propláchnout vodou: 2-3x denně

Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm

 

Před konzumací klíčky propláchněte. Klíčky je možné uchovat 1-2 týdny v lednici.

Země původu: Itálie

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení