Jetel BIO - semena na klíčení 200g

Kód: 148
129 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jetel Bio – semena na klíčení 200g jsou charakteristické jemně zemitou chutí a zdrojem bohatým na bílkoviny, vitamíny A, B, C, E, minerální látky a stopové prvky jako vápník, draslík, fosfor, hořčík atd. Účinky pozitivně působí na nervový systém, uvolňují křeče svalů a slouží také k detoxikaci organizmu.

 

Složení: Semena jetele (Trifolium spp) z ekologického zemědělství.

 

Použití: Vhodný ke konzumaci v čerstvém stavu a také při přípravě studené i teplé kuchyně jako jsou zeleninové saláty, těstoviny, polévky a také na zdobení pečiva.

 

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm

Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.

Země původu: Itálie

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Semínka na klíčení BIO a microgreens z Itálie
Složení: Semena jetele (Trifolium spp)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.