Kapusta černá BIO – semena na klíčení 100g

Kód: 7245
219 Kč
Skladem

Jak správně klíčit: https://www.nakliceno.cz/kliceni-seminek/

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO kapusta černá Zdravý den® určená k celoročnímu klíčení. Klíčky jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně nasládlou chuť.

Složení: kapusta černá (Brassica Oleracea) z ekologického zemědělství.

CZ-BIO-002

Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8 hodin
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Země původu: Itálie

Doplňkové parametry

Kategorie: Semínka na klíčení BIO a microgreens z Itálie
Složení: kapusta černá (Brassica Oleracea)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.