Špekové koření grilovací 130g
Kód: 0161062/KORDetailní popis produktu
Špekové koření grilovací – neodolatelná chuť špeku na grilu!
Dodejte svému grilování tu pravou chuť! Špekové koření grilovací je pečlivě namíchaná směs, která vašemu masu, zelenině nebo sýrům dodá bohatou špekovou chuť s jemným kouřovým aroma. Už žádné složité marinování – stačí posypat a nechat vyniknout výrazné a autentické tóny špeku, které se skvěle propojí s vůní grilu.
Toto koření je ideální pro milovníky grilování, kteří chtějí svým pokrmům dodat intenzivní chuť bez nutnosti přidávat skutečný špek. Perfektní volba pro masožravce i pro ty, kteří hledají nový způsob, jak dochutit grilovaná jídla!
Chuťové vlastnosti
? Výrazná špeková chuť s kouřovým podkresem
? Skvělé spojení s grilovanými pokrmy
? Jemná pikantnost pro dokonale vyváženou chuť
Použití
Maso na gril – skvělé na vepřové, hovězí i drůbež
Zelenina – dodá grilované zelenině jedinečnou chuť
Sýry na grilu – ochutí grilovaný hermelín či jiné sýry
Marinování – stačí přidat olej a máte dokonalou směs na naložení masa
Výhody
? Bez složitého marinování – stačí posypat a grilovat
? Perfektní na všechny grilovací speciality – od masa po zeleninu
? Neobsahuje umělá dochucovadla – jen poctivé koření
Recenze zákazníků
? „Grilovali jsme vepřovou krkovici a díky tomuto koření měla úžasnou šťavnatou chuť!“ – Martin S.
? „Přidala jsem ho do marinády na kuře a bylo to neuvěřitelně dobré!“ – Petra L.
? „Super na grilovanou zeleninu, krásně voní a chutná jako po špeku.“ – Tomáš K.
Vyzkoušejte špekové koření grilovací a proměňte každé grilování v nezapomenutelný zážitek!
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1204 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 289 | kcal |
Tuky celkové | 14,98 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 | g |
Sacharidy využitelné | 27,7 | g |
z toho cukry celkové | 12,7 | g |
Bílkoviny celkové | 7,6 | g |
Sůl | 27,9 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt:
Hovězí steak s grilovacím špekovým kořením
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.