Maca čoko latte BIO 75g

Kód: 2028
95 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO maca čoko latte je směsí ve formě prášku pro přípravu lahodného nápoje čokoládové chuti. Kromě maca a kakaového prášku obsahuje také skořici a kokosový cukr. Připravený nápoj dokáže přirozeně povzbudit lidský organismus a je tak vhodný pro ranní vstávání, doplnění energie během dne nebo pro zpříjemnění chladnějšího období dlouhých zimních večerů. I když je nápoj přirozeně povzbuzující, neobsahuje kávu ani kofein. Je vhodný pro vegetariány i vegany.  Neobsahuje lepek.

Použití: 2 čajové lžičky (cca 5g) prášku rozmíchejte ve 250ml horkého rostlinného nebo běžného mléka nebo v horké vodě. Oslaďte dle chuti.

Složení: maca prášek* (37%), kakaový prášek* (37%), kokosový cukr*, skořice mletá*, *z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1442kJ/344kcal, tuky 4,7g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8g, sacharidy 55g z toho cukry 31g, vláknina 23g, bílkoviny 15g, sůl 0,2g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.