Bioláda rybíz 230g bio

Kód: 0010961
96 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tohle je jasné léto u babičky. Náš džem z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé...Zavřete oči, ochutnejte a užívejte!

  • produkt ekologického zemědělství
  • rybízová marmeláda bez umělého cukru
  • bez konzervantů a barviv

 

Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?

Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!

Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dní

V každé sklenici: 98 g ovoce a 40 g přírodních sladidel

Složení: jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrus, pektin, agar

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 702,2kJ (167,7kcal); Tuky: 0,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 40g z toho cukry 34,7g; Bílkoviny: < 0,7g; Sůl: 0g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.