Bioláda rybíz 230g bio
Kód: 0010961Detailní popis produktu
Tohle je jasné léto u babičky. Náš džem z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé...Zavřete oči, ochutnejte a užívejte!
- produkt ekologického zemědělství
- rybízová marmeláda bez umělého cukru
- bez konzervantů a barviv
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dní
V každé sklenici: 98 g ovoce a 40 g přírodních sladidel
Složení: jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrus, pektin, agar
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 702,2kJ (167,7kcal); Tuky: 0,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 40g z toho cukry 34,7g; Bílkoviny: < 0,7g; Sůl: 0g
Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.