Blog o zdravé výživě, Strana 2

Kultura pro zdravý nápoj

Tentokrát se zaměříme na speciální chov tibetské houby. Ačkoliv název je trochu zavádějící, protože ...

Zdroj cenných a prospěšných látek

Je zcela možné, že tibetská houba klame svým označením, jelikož se v podstatě nejedná o skutečn...

Proč jsou tvaroh a měkký sýr zdravé

Výroba tvarohu a měkkého sýra se opírá o staletími prověřený přírodní proces, který znali lidé již v...

Měli byste jíst lépe

Určitě aspoň v hrubých rysech víte, jaké u nás máme potraviny a co je na nich pro nás lidi přín...

Neignorujme dobré rady

Není jídlo jako jídlo. To víme všichni, protože žijeme v bohaté části světa, kde se nabízí nepř...

Zdraví je na prvním místě

Lidé musí dýchat, pít a jíst. To je nezbytné pro život, bez toho se nikdo neobejde. Ale to neznamená...

Není jídlo jako jídlo

Všichni víme, že není jídlo jako jídlo. Ale obvykle se spokojíme s tím, že jídla rozdělujeme na...

Zdravá strava je důležitá

Kdybychom my lidé vůbec nejedli, víme, jak by to s námi nakonec dopadlo. Prostě bychom chřadli ...

Můžeme jíst lépe

Kdyby u nás panovala podobná chudoba jako v nejedné takzvané rozvojové a fakticky zaostalé zemi...

Vybírejte si jídlo s rozumem

Víte, co byste měli jíst? Určitě víte. Měli byste si dopřávat hlavně vitamíny, potřebné minerály a v...