Sirup Levandule 0,5 l

2435
Neohodnoceno

  • Skladem
115 Kč
Kategorie: Bylinkové sirupy z třtinového cukru
 

Tento sirup je vyrobený z kvalitního třtinového cukru, citrónové šťávy a výluhu z květů a listů levandule, která podporuje relaxaci a duševní pohodu, dokáže napomáhat dobrému spánku i příznivě ovlivňovat trávení.

 

Sirup z bylin a třtinového cukru, bez barviv a konzervačních látek, nefiltrovaný, pasterovaný.

 

Složení: třtinový cukr, vodní výluh z levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 38 %, bio citrónová šťáva. 

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 903 kJ (216 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry 55 g; Bílkoviny: < 0,3 g; Sůl: < 0,1 g

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.