Sirupy

Ovocné a bylinkové sirupy bez přidaného rafinovaného cukru se mohou stát součástí vašeho jídelníčku tak, jak tomu bývalo za časů našich předků. Ti zpracovávali veškeré suroviny z polí a zahrad velmi důkladně tak, aby nic nezůstalo ležet ladem. Vyráběli džemy, marmelády, kompoty, a ze šťávy s dužinou vytvářeli lahodné a zdravé sirupy.

BIO sirup bez cukru a bez umělých sladidel a konzervačních látek je v současné době vyhledávaný prostředek pro výrobu domácí limonády. Uplatní se i při výrobě zmrzlinových pohárů, dortů, zákusků, sladkých celozrnných obilných kaší, koktejlů, musli nebo cornflakes s jogurtem a oříšky.

Můžeme si dopřát od tuzemských pěstitelů ovoce a bylinek v BIO kvalitě sirupy z máty, mateřídoušky, pampelišky, levandule, šípku, heřmánku, zázvoru, a dokonce i z konopných semínek. K tradičním patří samozřejmě lisovaná šťáva z citrónu, pomeranče a grepu, černého bezu, černého rybízu, maliny, jahody, višně a manga.

 
  • Řadit dle:
  • 44 položek celkem

Stránka 1/1