Jedlá soda v prášku 500g
Kód: 014283Detailní popis produktu
Jedlá soda Zdravý den® v prášku je všestranným pomocníkem v kuchyni a domácnosti. Jedná se o přírodní látku se zásaditým PH určenou pro vnitřní i vnější užití. Jedlá soda se přirozeně vyskytuje v přírodě i lidském těle a její používání nezatěžuje životní prostředí.
Vnitřní použití:
- při překyselení žaludku - rozmíchejte 1/2-1 čajovou lžičku sody ve sklenici vody a vypijte
- jako kypřící prášek při přípravě moučníků
- na přípravu šumivých nápojů
- na změkčení potravin vařených ve vodě (např. luštěnin - na 1 l vody cca 1 čajovou lžičku)
Vnější použití:
- na čištění v domácnosti - na všechny druhy povrchů včetně nerezové oceli, keramiky nebo dřeva, na čištění hrnců bez škrábanců nebo ucpaných výlevek (do výlevky nalejte 1 šálek jedlé sody s horkým octem a poté 1l vroucí vody)
- na odstranění nežádoucích pachů v domácnosti - do misky nasypte obsah sáčku, umístěte do chladničky a po určité době vyměňte
Složení: hydrogenuhličitan sodný.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu. Země původu: Turecko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jedlá soda |
---|---|
EAN: | 8594172691736 |
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.