Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč
Pro horké dny doporučujeme chladicí sáček – ochrání Váš balíček před teplem.❄️
Krém ovesný na vaření 200 ml BIO THE BRIDGE
Kód: 015531128Detailní popis produktu
Ovesná alternativa smetany nahrazuje smetanu živočišnou. Je zcela veganská, neobsahuje laktózu. Při vaření ji lze použít jako běžně dostupnou smetanu. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje.EANs | 18019428005008, 8019428005001 |
Podrobná specifikace | Je vhodná jako rostlinná alternativa pro všechny, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou konzumovat smetanu živočišnou. Alternativu smetany můžete použít všude tam, kde by normálně přišla smetana kravská. Je vhodná pro vegany i alergiky na laktózu. O rostlinných alternativách se toho hodně dozvíte v časopise Dobroty léto 2014. Využití:
U italské značky The Bridge najdete velmi široký sortiment produktů z kategorie bio rostlinných nápojů, smetan a dezertů. Sójové, ovesné, mandlové, kokosové a špaldové nápoje v litrových, půllitrových nebo malých čtvrtlitrových kartonech, nápoje obohacené vápníkem, ochucené nápoje, čtyři druhy smetan a čokoládové nebo vanilkové dezerty... To je nabídka The Bridge. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu. |
Výživové údaje na 100 g | Energetická hodnota: 409 kJ / 98 kcal. Tuky: 7,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 7,7 g. Z toho cukry: 0,8 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,5 g. Sůl: 0,13 g. |
Skladování | Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3-4 dnů. |
Rostlinný produkt | ANO |
Bez přidaného cukru | ANO |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
EAN: | 8019428005001 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.