Mladá pšenice 250g

Kód: 297
250 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mladá pšenice zdravýden® podporuje normální funkci:

  • má vysoký obsah vitamínů a minerálních látek
  • díky vysokému obsahu vitamínu B12 je vhodná spíše pro osoby s tzv. pomalým spalováním, což jsou zejména lidé preferující spíše vegetariánskou stravu,
  • je jednou z nejstarších zelených potravin
  • vnitřně zahřívá.

Složení: 100% zelená pšenice v prášku.

Dávkování: 2x denně 1-2 čajové lžičky rozmíchejte ve 150ml vody, ovocné nebo zeleninové šťávy. Další možností je přidat mladou pšenici do jogurtu, medu nebo jiného studeného jídla. Doporučuje se rozmíchat v mixéru nebo sportovní lahvi.

Pijte nejlépe na lačno. Nepoužívejte s horkými nápoji, jelikož teplo neutralizuje aktivní enzymy.

Jak se vyrábí: Mladá pšenice se sklízí v okamžiku, kdy dosáhne výšky přibližně 15cm. Sklizená stébla pšenice se suší při nízkých teplotách a následně rozemelou na prášek.

Jedná se o 100% přírodní složení. Prášek pšenice neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla.

Země původu: Indie.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.