Sirup Černý rybíz 3kg
Kód: 0011510Detailní popis produktu
Sirup Černý rybíz vyrábíme z kvalitního třtinového cukru, z celých plodů rybízu a citrónové šťávy, má nádhernou vůni a plnou rybízovou chuť.
Sirup doporučujeme ředit v poměru 1 : 10 studenou vodou. Sirupem si můžete osladit čaj, ochutit kaši, vločky i jogurt. Sedlina je znakem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy.
Sirup z ovoce a třtinového cukru, bez barviv a konzervačních látek, nefiltrovaný, pasterovaný.
Složení: třtinový cukr, voda, černý rybíz (19 %), bio citrónová šťáva.
Praktické a finančně výhodné balení v 3 kg Bag in Boxu s výčepním ventilem vám umožní čepovat postupně malé množství a otevřené balení vám vydrží minimálně 8 týdnů a není nutné jej po otevření uchovávat v chladničce.
Výsledný nápoj (s vodou nebo sodou) lze v letní sezóně dotvořit např. plátkem citrónu, pomeranče, sirupy se dají použít i pro mixované alkoholické nebo nealkoholické nápoje nebo jako sladidlo smoothies apod. V zimní sezóně lze sirupy použít pro přípravu jedinečných horkých nápojů.
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 953 kJ (228 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 54 g; Bílkoviny: < 0,8 g; Sůl: < 0,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.