3kg Rybíz černý sirup

Kód: 0011510
500 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vzpomínky na prázdniny u babičky, plné hrsti rybízu a výraznou chuť i vůni schováváme do každé lahvičky sirupu. Stačí otevřít, přivonět a vychutnat. Sirup vyrábíme z celých bobulek do černa opálených na letním slunci a z nefiltrované 100% šťávy. Ručně, stručně bez chemie a podle osvědčené receptury.

  • plná chuť černého rybízu
  • ručně a s láskou vyrobený bez barviv a konzervantů
  • 100% přírodní, nefiltrovaný a pasterovaný

Jak si sirup vychutnat?

Klasicky s vodou nebo sodou v ideálním poměru 1:10. Dokonalý je v domácí limonádě nebo čaji. Překvapí vás na dezertu i s ovesnou kaší. Výrazná chuť černého rybízu nikdy nenudí.

Skladování: Po otevření vydrží dva měsíce bez nutnosti chlazení. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy. 

Složení: třtinový cukr, voda, černý rybíz (19 %), bio citrónová šťáva.

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 953 kJ (228 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 54 g; Bílkoviny: < 0,8 g; Sůl: < 0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.