Šípek sirup 500 ml

Kód: 0010440
120 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemná, a přesto plná chuť šípků. Náš domácí sirup vyrábíme ručně, podle naší tradiční receptury. Najdete v něm pořádnou porci šípkového pyré, citrónovou šťávu a kvalitní třtinový cukr. Takhle je to totiž nejlepší!

  • šípek je přírodní zdroj vitamínu C
  • plná chuť šípků
  • ruční výroba

Jak si náš sirup nejlépe vychutnat?

V létě je osvěžující s perlivou vodou v poměru 1:10. V zimě ho milujeme na horký způsob místo čaje. A co ještě? Zkuste si jím osladit horké vločky k snídani. K tomu trochu tvarohu…mňam!

Skladování: po otevření je mu nejlépe v lednice při teplotě 4–8 °C. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.

Složení: třtinový cukr, voda, bio šípkové pyré (19 %), bio citrónová šťáva

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 953 kJ (228 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 54 g; Bílkoviny: < 0,8 g; Sůl: < 0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.