Pleťový krém BIO mateří kašička denní, 50ml
Kód: 014589Detailní popis produktu
Denní krém, který vyživuje pokožku během dne a chrání před vnějšími vlivy. S bio slunečnicovým a jojobovým olejem, extraktem z měsíčku lékařského, vitaminem E a mateří kašičkou.
Typ pleti: zralou pleť
Použití: Denní krém naneste na obličej, krk a dekolt po důkladném očištění.
Objem: 50ml
Ingredients: Aqua, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Royal Jelly Extract*, Cetearyl Alkohol, Polyglyceryl-3 Stearate, Isoamyl Laurate, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Calendula Officinalis Flower Extrakt*, Xanthan Gum, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Oryzanol, Tocopherol, Parfum**, Lactic Acid, Limonene, Linalool.
* suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství, **přírodního původu
Výrobce: de Traay, Postbus 447, Holandsko-8200 AK Lelystad. Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.