Pšenice BIO – semena na klíčení 500g

Kód: 4009
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky.

CZ-BIO-002

Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.) ekologického zemědělství.

Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.

Návod k přípravě:
Doba namáčení:         8-10hod

Doba klíčení:             4-6 dní
Ideální teplota:          cca 20°C

Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm

Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu.

Země původu: Itálie.

Skladujte v suchu a chladu.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 18200 Praha.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pšenice BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.