Rukola BIO - semena na klíčení 200g
Kód: 01479Detailní popis produktu
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Rukola obohatí naše jídlo svou jedinečnou chutí. Je vynikající ve směsi s hlávkovým salátem.
CZ-BIO-002
Složení: Semena rokety seté - rukoly BIO (Eruca sativa) z ekologického zemědělství.
Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.
Návod k přípravě:
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 0 min (Nenamáčet.)
Rosit vodou: 3-5x denně
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 18200 Praha
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rukola BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
EAN: | 8594172690463 |
Složení: | Semena rokety seté (Eruca sativa) |
Váha: | 200g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.