Šampon BIO měsíček (normální a citlivé), 250ml
Kód: 014578Detailní popis produktu
Šampon s lahodnou přírodní květinovou vůní kombinuje mírné čištění s přírodními složkami jako pšeniční protein a BIO výtažek z měsíčku.
Typ vlasů: normální a citlivé vlasy (od 3 let a starší)
Použití: Šampon naneste na mokré vlasy a jemně vmasírujte. Pečlivě opláchněte, dejte pozor, aby se vám šampon nedostal do očí. Použíjte náš BIO kondicionér pro zvláštní péči.
Objem: 250ml
Ingredients: aqua (water), coco-glucoside, sodiumcoco-sulfate, sodium chloride, glyceryl oleate, glycerin, citric acid, potassium sorbate, salicylic acid, parfum** (fragrance), sodium sulfate, hydrolyzed wheat protein, sodium hydroxide, caramel, calendula officinalis flower extract*, sodium benzoate, hydrogenated palm glycerides citrate, tocopherol, linalool.
* suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství, **přírodní původ
Výrobce: de Traay, Postbus 447, Holandsko-8200 AK Lelystad. Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.