Shatavari BIO prášek 100g

Kód: 753
1 hodnocení
Značka: Zdravý den
190 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO a RAW shatavari prášek Zdravý den® se již po několik tisíciletí používá v systému tradiční Ajurvédské medicíny. Pozitivně působí na ženský i mužský reprodukční systém a pohlavní orgány. Pomáhá navozovat pravidelnou menstruaci a pozitivně ovlivňuje průběh menopauzy. Podporuje plodnost a kojení. Napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému a močové soustavy. Napomáhá normálnímu trávení.

Pozitivně ovlivňuje vitalitu člověka, duševní pohodu a spánek. Působí proti stresu. Vhodný pro vegetariány i vegany. Doplněk stravy.

Doporučené dávkování: 1 čajovou lžičku 2x denně rozmíchejte ve vodě, džusu nebo mléce a vypijte po jídle.

Složení: 100% prášek z kořene chřestu hroznovitého (shatavari, Asparagus racemosus) z ekologického zemědělství. 

Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do  14 let a těhotné ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Indie. EAN 8594172692177

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Shatavari BIO
Hmotnost: 0.1 kg

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.